RSS

JALAN-JALAN HUJUNG MINGGU

26 Jul

bestnyer tgk orang main……

post istimewa….taraa…


nak bermanja dgn abi….


bapak borek…anak rintik…..

Jalan-jalan hujung minggu…Saja bawak anak-anak beriadah di Tasik Titiwangsa..Actually masa ni hubby kena hantar barang ke HKL…tu yg masuk KL tu…Kalau tak malas jugak nak ke KL ni…

Sampai jer dah dkt pukul 4 petang..makan2 dulu kat gerai makan tepi tasik tu…oklah jugak makanannya…kami makan kuew tiaw goreng, anak-anak makan maggi goreng…

Siap makan..round2 tasik…yg paling seronok Miralah…dia bebas berlari ke sana ke mari….Kalau kat pasaraya payah sikit dia nak lari..asyik nak terlanggar orang….Kak Long pulak tukang kejar…Iman tumpang seronok….

Alahai anak-anakku…bahagia dengar mereka tertawa riang…tapi time bergaduh tu yg tak tahan tu…mulala mulut umi dia ni pot pet…pot pet…he…he…

Dalam pukul 530 kami bertolak ke rumah adik ipar di Gombak…nak makan nasi kukus Greenwood..sedap wooo….

Itulah xtvt kami..jalan-jalan hujung minggu…….

 
3 Comments

Posted by on July 26, 2009 in Anak-anakku

 

3 responses to “JALAN-JALAN HUJUNG MINGGU

  1. Noina

    July 27, 2009 at 9:09 am

    ala comelnya Iman senyum..dia nak main jugak la kak nanie..hehe..🙂

    ina slalu terbayang..kalau lah Nabila sihat..mesti dia pun lari2 mcm kakak2 iman..pastu ina plak terkedek2 nak kejar..bila la dapat lihat yek..huhu..

     
  2. Kerikil Kehidupan

    July 27, 2009 at 2:41 pm

    Itulah perasaan akak ina…setiap kali bawak anak2 outing..kadang2 bergenang gak air mata tgk iman terlentik-lentik dlm stroller tgk kakak2 dia berkejaran…tapi akak selalu kuatkan hati…ini takdir yg dah tertulis, kita kena terima dgn redha…usaha dan terus usaha selagi terdaya….

     
  3. ita zakaria

    July 27, 2009 at 9:51 pm

    bile lah abi sarra nak bawak sarra gi tasek lak. nih pun dah lame x bawak dah tecik nij jalan2. suke lah anak2 akak dapat 'tanah' main kejar2 erk….

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: