RSS

Yeayyy…Dapat Naik Basikal…

17 Dec
Apa khabar aunty2 semua…
Terima kasih sebab sudi singgah blog umi…
Kali ni Iman pulak nak citer…asyik umi jer citerkan…
Iman pun ada bakat menulis juga tau…
Iman nak citer pasal basikal baru Iman…hehe…Mekacih umi….
Iman suka sgt…satu hari tu umi g bandar jap…Iman ingat umi nak g sekolah…buat kejer…
Tapi tak sangka…umi balik bawak basilal baru buat Iman…
Hehe…agaknya umi kesian kat Iman…tiap-tiap petang Iman nangis nak naik basikal macam kak long dgn kak ngah…Iman tau umi kumpul duit skt2 nak beli basikal tu kan…sayannggg umi…
Jomlah layan gambar Iman naik basikal tau…
Jangan jeles..Iman dah ada driver…namanya kak ngah…
Kak Ngah selalu bawak Iman pusing2 dalam rumah…
umi tak bagi main kat luar…sekarang musim hujan….takut demam…
Taraa….inilah basikal baru Iman…

Iman duk kat belakang jer…jadi boss…hehe…

Ini driver Iman tau…Kak Ngah…dia pun suka bawak Iman jalan-jalan..
Mekacih Kak Ngah…

Ini tempat letak kaki buatan umi…Kaki Iman panjang sgt…
Ni pun umi buat jugak…tmpat menyandar…hehe…kat kedai tak jual tau…

Inilah Iman…suka sgt dok atas basikal ni…hehe….
Babai aunty sumer…
Lain kali Iman citer lagi ek…
Sayannggg aunty sumer tau….
 
11 Comments

Posted by on December 17, 2010 in Iman

 

11 responses to “Yeayyy…Dapat Naik Basikal…

  1. insan kerdil

    December 17, 2010 at 11:48 pm

    This comment has been removed by the author.

     
  2. Rizziela

    December 18, 2010 at 12:50 am

    pandainya umi Iman renovate basikal utk keselesaan Iman…bestkan dapat jalan2

     
  3. insan kerdil

    December 18, 2010 at 1:02 am

    aunty lagii sayang kan Iman….b strong n b a gd boy k…

    take care of ur umi too orait…

    ~sori ye umi Iman….tersilap tekan tadi~

     
  4. mrs_zura

    December 18, 2010 at 1:27 am

    wah..ada basikal dh ye iman..cute jer suka naik beskal…

     
  5. Mawar

    December 18, 2010 at 12:11 pm

    Iman syg,
    aunty suka tgok bila iman hepi. Moga ianya berkekalan

    Kak nani,
    special sungguh nih, siap ada tpt letak kaki & tpt menyandar lg ye

     
  6. Jue-Isteri_Ibu

    December 18, 2010 at 5:34 pm

    Wah, kreatif la umi iman ni…seronok ye dapat naik basikal..cakap kat driver tu, jgn drive laju2..

     
  7. Azma

    December 19, 2010 at 1:03 am

    seronoknya iman dapat naik beskal ye.. umie pun kreatif sungguh utk bg Iman slesa & gumbira…🙂 Selamat berbasikal ye Iman..

     
  8. shaliza

    December 19, 2010 at 7:30 am

    kreatifnya umi iman….suka tengok iman senyum…bahagia.

     
  9. MaMaNuRiN

    December 19, 2010 at 9:45 am

    wah iman, dah ada basikal siap dgn driver..sukanya tg kiman cenyum..tahniah umi!!! pandai umi decorate basikal iman..nanti iman cuba kayuh pulak yer,sebab iman pun kuat mcm kakngah,,macam kak long..

     
  10. Kerikil Kehidupan

    December 19, 2010 at 10:19 am

    buat aunty semua…mekacih byk….

     
  11. Yasmin Nabilah..

    December 19, 2010 at 12:59 pm

    wah..bleh la iman bawak Nabila jalan2 naik beskal tu..🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: