RSS

HAPPY BIRTHDAY NURUL ANISA

19 Mar

Pantas sungguh masa berlalu…

Rasanya baru semalam umi melahirkan kak Long…
Kini…
dah besar panjang anak dara umi ni…
dah masuk usia lapan tahun…
sekolah pun dah darjah dua….
Umi sempat jugalah membuat persiapan ringkas
untuk sambutan majlis hari jadinya…
yelah setahun sekali..
yang penting bagi umi anak-anak gembira

Kita layan pic ek…
Gambar agak malap…kamera hp…

tersenyum lebar bila tgk kek Upin Ipin…
Alhamdulillah…
Birthday Girl…
Dah usia 8 tahun tau…
Dah besar….
Bersama Mira…
Moga kasih sayang mereka kekal selamanya….
Oppp…Iman pun nak join gak…
Tiga bersaudara…..
Sesi potong kek…
confuse…besday sapa ni….
Sayanggg Iman….Mmmuuahhh….

Kak Long sayang….

Doa umi hanya satu….
Kak long jadi anak yang solehah dan rajin belajar….
jadilah contoh yang terbaik buat adik-adik…
Kerna apabila umi tiada…
Kak Longlah tempat mereka bergantung harap…
terutama Iman….

Kejarlah cita-citamu selagi boleh…
umi akan terus menyokongmu….

Kerna kalianlah harta yang umi ada…..

Dalam syahdu umi bisikkan….

SELAMAT ULANGTAHUN ANAKKU…
MOGA KAU DILINDUNGI ALLAH SELALU…

AMINNN….

 
8 Comments

Posted by on March 19, 2011 in Kak Long

 

8 responses to “HAPPY BIRTHDAY NURUL ANISA

  1. Yana@Noni

    March 19, 2011 at 6:25 pm

    selamat hari lahir Kak Long…moga berjaya di dunia & akhirat…sentiasa dgr cakap ummi yer…

     
  2. Proud Mama's Dairy

    March 19, 2011 at 11:38 pm

    Happy Birthday Kak Long Sayang! Semoga Kak Long sentiasa jadi anak solehah dan kakak terbaik buat adik2…!

     
  3. ieda

    March 20, 2011 at 7:38 am

    happy belated birthday kak long…comel..moga jadi insan yg mulia.

     
  4. Bicara hati ibu aisya

    March 21, 2011 at 2:32 am

    Happy Belated Birthday K.Long.
    Semoga Kak Long jadi anak yang solehah, murah rezeki, panjang umur dan berjaya dunia akhirat!

    Jadi anak dan kakak yang baik.Tunjuk Contoh yang baik buat adik-adik yer k.long.

     
  5. nuyin2u

    March 21, 2011 at 9:35 am

    Happy Birthday Kak Long…moga diberkati umur dan dimurahkan rezeki..

     
  6. Mawar

    March 22, 2011 at 2:54 am

    kak nani,

    sukanya tgok anak2 hepi, kan…

    moga kak long jd anak yg solehah penyejuk hati ummi & adik2

     
  7. EdaManAli

    March 22, 2011 at 3:38 am

    happy b'day kak long…

    jd ank yg soleh, tolong ummi jg adik2 ye…

     
  8. insan kerdil

    March 25, 2011 at 4:53 am

    selamat hari lahir yang ke 8 thn ye kak long (belated birthday)……

    acik harap kak long yang suke tersenyum ni (bagus tau….nanti sentiasa nampak muda belia ;)…)
    akan dipermudahkan tiap urusan…..walaupun kak long nanti akan hadapi macam2 dugaan…tapi yang penting kak long kena tau bila dan di mana perlu dapatkan 'bantuan'….ok?

    take care and stay strong…k🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: