RSS

MOGA DIPERMUDAHKAN JALAN INI….

28 Oct
Cakkk……
Rindu saya tak????
Salam siaran buat semua pembaca kerikil kehidupan….
Kali ni umi nak buat permintaan sikit…
Nak mintak pembaca semua doakan umi dan Iman…
Doakan umi dapat bertukar tempat mengajar ke Kuantan…
Result 14 nov…hati berdebar…
Dan dapat sekolahkan Iman di sini….
Umi dah pun call owner tempat ini…
Umi diminta membawa Iman…
sebab katanya umur 5 tahun dah agak lewat untuk memulakan terapi di situ…
Namun boleh dipertimbangkan….
Terima kasih kepada En. Bazari…
Ketua Jabatan Pend. Khas..
Jabatan Pelajaran Negeri Pahang…
yg sangat sudi membantu…
Memberikan umi alamat taska ini….
Walaupun Iman tak berjaya menempatkan diri ke 
sekolah Pend. Khas Indera Mahkota
En. Bazari sudi memberikan alternatif lain…
termasuk PDK…
Tetapi PDK pilihan terakhir..
Umi memerlukan tempat yg menawarkan jagaan dan terapi serentak…
Sekurang-kurangnya umi boleh bekerja dgn senang hati…
Biarlah terpaksa membayar yuran bulanan…
Umi rela….
Ya Allah…Makbulkanlah doa umi…..
 
8 Comments

Posted by on October 28, 2011 in Iman

 

8 responses to “MOGA DIPERMUDAHKAN JALAN INI….

  1. BalaDa RiNdU

    October 28, 2011 at 9:36 am

    amin.. semoga ALLAH mempermudahkan segala urusan kak dan iman… insyaallah.. teruskan senyuman itu iman.. :))

     
  2. SiTi

    October 28, 2011 at 9:46 am

    salam umi……ct doakan permohonan tu berjaya & dpt laa sentiasa berssma iman…

     
  3. nuyunn

    October 28, 2011 at 10:22 am

    Moga Allah mengabulkan permintaan puan…saya dah membaca blog puan dari mula sampailah ke entri ini… berat mata memandang berat lagi bahu puan yang memikul..moga Allah sentiasa merahmati puan sekeluarga..

     
  4. Noina

    October 28, 2011 at 4:03 pm

    Amin..Amin..Amin..Wah..Iman dah nak sekolah yek..Takpe kak..janji Iman dapat yang terbaik di sana..🙂 Moga Allah sentiasa permudahkan jalan untuk akak dan Iman..Amin..🙂

     
  5. Azma

    October 28, 2011 at 6:07 pm

    Amin.. moga dimakbulkan dan dipermudahkan semuanya..

     
  6. mama akid

    October 29, 2011 at 5:30 am

    amin semoga urusan akk dipermudahkan ….

     
  7. EdaManAli

    October 29, 2011 at 6:42 am

    Allah, bantulah Kakak & Iman…permudahkanlah urusannya, & makbulkanlah permintaannya Ya Allah…kasihanilah hambaMu ini…hanya Engkau shj tempat kami semua memohon pertolongan, maka bantulah kami Ya Allah…bantulah kakak & Iman, Ya Allah…

     
  8. Pia

    October 30, 2011 at 1:05 am

    “Insyaallah..Allah sentiasa bersama org2 yg sabar.. Ya Allah..permudahkan segala urusan dan perjalanan hambamu ini..Amin..!”

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: