RSS

Demam Creeper Crawler

13 May
Salam sayang buat semua pembaca KerikilKehidupan…
Thanks a lot kerna sudi singgah di sini…
Huhu…Iman demam…
Bukan demam panas…
Tapi demam sebab Creeper Crawler…
Sebenarnya Creeper Crawler ni adalah kesinambunngan terapi Doc Sham..
Iman diminta belajar merangkak menggunakan Creeper Crawler ni…
Kalau kat US harganya menjangkau RM2000++
Tapi alhamdulillah…rezeki Iman…Creeper Crawler ni umi beli dari admin group 
SuperMum and Super Dad Angel Group,Kak Ju…
Dari Kulim, Kedah…
dan alhamdulillah harganya lebih murah…
Thanks SuperDad Hisham sebab sudi buatkan untuk Iman…
Alhamdulillah dgn bantuan The Helping Hands, Sis Azlina Abdul Aziz dan Sis Sazlina Kay…
Creeper Craler Iman ni telah selamat sampai semalam dari Kuala Lumpur dibawa oleh Siti Suhaila yg mahu pulang ke Segamat…
Hurmmm..Jauh kan perjalanan Creeper Crawler ni…
Umi gelar Creeper ni creeper with lots of love…
Umi bersyukur sgt dipertemukan dgn insan-insan yg berhati mulia ni…
sedia membantu tanpa dibayar dgn nilai wang ringgit…
Hanya Allah sahaja yg mampu membalas budi baik kalian semua…
Cantik kan?? Blue…Favourite colour umi…
sampai2 je terus Iman nak naik…ni sempat lagi tgk TV
Start nak bergerak..tapi masih takut2…
Sebok nak tgk badan dia dalam cermin kat dinding…
See…betapa enjoynya Iman dgn Creeper Crawler ni…
Alhamdulillah…
Berbaloi-baloiii……..
* Walaupun Iman dah blh bgn dgn bantuan…merangkak ni satu step penting yg perlu Iman kuasai utk kuatkan trunk, pinggang, kaki dan leher Iman…Dari merangkak Iman baru blh kuasai skill berjalan dgn betul…Moga dgn adanya Creeper Crawler ni…Iman blh mengkoordinasikan badannya dgn baik…
Ameeennn….
 
3 Comments

Posted by on May 13, 2012 in Iman

 

3 responses to “Demam Creeper Crawler

  1. shaliza

    May 14, 2012 at 1:18 am

    amenn…seronok nampak iman dalam tu…alhamdulillah ramai yang membantu.

     
  2. anitadiana

    May 15, 2012 at 10:34 am

    alhamdulilah..dengan bantuan ne…iman dan mamanya lebih bersemagat lagi..teruskan ya iman..dan mamanya terus kuat ok..seronok kak ita tengok..iman senyum..sambil tengok tv ya..

     
  3. ct-sue

    May 15, 2012 at 11:15 pm

    Aamiinnn…….suka tengok kegembiraan pada wajah Iman. Entah kenapa, tengok je wajah Iman, hati jadi sebak….jatuh sayang pada dia….memang diorang ni mengikat hati-hati yang memandang…..creeper with love!!! like that very much!!!! semoga Iman akan terus seronok dengan creepernya……

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: