RSS

KEBERKATAN RAMADHAN

12 Aug
Salam siaran kembali…
Dah lama blog umi ni tak berupdate…
Sangat sebok dgn urusan harian dan memenuhi temujanji2 Iman di Hospital…
Sungguh…
Ramadhan kali ini sangat bermakna buat umi….
3 video ini umi kongsikan dgn pembaca KerikilKehidupan…
Perkembangan terbaru Iman…
Hanya kesyukuran tidak terhingga yg mampu umi panjatkan…
Benarlah kata-kata…
apa yg mustahil bagi kita…
tidak mustahil bagi Allah….
Iman mampu merangkak dan menolak badannya sendiri…
bergerak dgn kerusi kecil…balancing yg semakin bagus..
Alhamdulillah…
Dan yg terbaru…
Cuba utk berdiri sendiri….
Syukur…syukur…Ya Allah….
 
5 Comments

Posted by on August 12, 2012 in Iman

 

5 responses to “KEBERKATAN RAMADHAN

  1. shaliza

    August 13, 2012 at 1:13 am

    Alhamdulillah…Maha Besar Allah..semua boleh:-)

     
  2. Amiizaa2001

    August 13, 2012 at 6:51 am

    salams akak, selamat hari raya aidilfitri. seronok tgk perkembangan iman:):)

    saya doakan akak dan anak-anak sihat, bahagia dan dimurahkan rezki selalu, amin🙂

     
  3. EdaManAli

    August 13, 2012 at 11:47 pm

    Assalam'alaik…

    hmm, xtau laa nape update blog akak ni xkluar kt blog list saya…

    btw, Iman ni mmg murah dgn senyuman kan kak…comel senyuman ahli syurga ni, sweet je…mesti akak happy sgt3X tgk progress Iman, saya pon tumpang happy, lps ni insyaAllah byk lagi yg Iman mampu buat, kita same2 doa kan…

    Selamat Hari Raya, kak…
    Hidup lah dgn bahagia…lupakan yg duka… 🙂

     
  4. Ninie Haninie

    August 26, 2012 at 1:08 pm

    salam kak ^^ saya tak pernah bayang yang saya akan melalui apa yang akak lalui…saya harap iman sentiasa sihat dan membesar dgn baik..my nephew also name iman..dia jgk seperti iman anak akak..anugerah indah dari TUHAN kak..selamat ari raya^^

     
  5. Angah

    August 30, 2012 at 12:59 am

    alhamdulillah…tahniah Iman

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
CORETAN UMI IMAN

Berjuang selagi terdaya......

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: